SAHTEKARLAR SOKAGI
alisigim karsiliksiz sevgilere ben, alisigim her dalgada sevdigimin sesini duymaya, o yuzden severim denizde kiyilarda durmayi, martilar fisildar bazen sevdigimin ismini kulagima ben martilarla paylasirim sevdami kime ne! hep gec kaldim ask istasyonlarinda hicbir trene yetisemedimki ben hep sahteydi sevgileri sevenlerimin hep sahtekardi sevdiklerim, oysa ben hic gecmedim sahtekarlar sokagindan.

bir hatira kalsin isterim askimdan yuregime ekebilecegim tertemiz bir hatira ve ben bu hatirayla gulup bu hatirayla aglamak isterim ben de anmak isterim askimi tum masumluguyla kim ne derse desin bedenimle degil yuregimle severim ben yuregimle. inanclarim var benim duygularim dinim, askim meleklerdir, umut allahim sevgim gunahimdir

aglatmayi ogretmediler bana kalp kirmayi bilmem, silinirim sevdiklerimin yureginden ama asla silmem, umutsuz yasanmaz belki ama umutlari tasimayida bilmem, iste bu yuzden yenik kalir hep bir yanim hayata, sahte sevgiler harcim degil askta oyunu bilmem, dedim ya daha gecmedim ben sahtekarlar sokagindan ve senden ogrenemedim vurmayi sirtindan bir insani sen o sokakta kal simdi! inan bundan sonra istesende gelmem gelmem gelmem!!

bir umuttur hayat tumuyle sadece beklentidir, ne kadar beklersen bekle umutlarina asla erisemicegin bir kavramdir hayat, ne hayata guven ne umutlarina gun gelirr isirir severek saran kollar, gun gelir olursun mezarinin basinda aglayanin olmaz, bir cicek acar kabrinde bilirsin ki kalbindeki ask tir o cicek, onu kimse koparmasin, izin verme, o senin olumden sonraki hayatindir.

Ali Karadaş

Şiirle Büyüyen Bir Dünya | http://www.siir.sevdaligul.com