SEVGİLİYE MEKTUPLAR
SEVGİLİYE MEKTUPLAR 1
Bütün özlemlerim ve arzularım karmakarışık bu günlerde sevdiceğim. Senin hasretinle dolu dolu olan bu yüreğim çırpındıkça karanlıklara gömülüyor. Girdiğim her karanlık çıkmazlara sürüklüyor beni. Bunalıyorum kısacası son günlerde. Eski günlerimi düşünmek bile istemez oldum. Çünkü her anışımda içinde bulunduğum karanlık yerini zifir karanlığa bırakıyor. Hiç bir şey eski neşemi yerine getirmiyor. Yanlızlığın en koyusundayım şimdi. Bu durum ne kadar sürer bilemiyorum, ama temennim çabuk bitmesinden yana. Daha fazla dayanmak güç geliyor bu karanlıklara.
Duygu denizimin dev dalgalarla boğuşması karşısında takadımın kalmadığını üzülerek görüyorum ve bu bana çok sıkıntı veriyor. Her şeyi boşvermek istiyorum. Sevmekmiş, şiir yazmakmış, aşık olmakmış. Çekip gitmek geliyor içimden bu lanet olası şehirden, bu pislik yuvası dünyadan. Sevdiği için tek acı çeken insan ben değilim şüphesiz. Ama yinede çok koydu bu durum bana. Günden günede koymakta.
Bir gün geçecek eminim. En azından bu kadar sarsmayacak. Ama bakalım ne zaman. Aslında senin için acı çekmenin bile güzel olduğunu düşünüyorum an geliyor. Fakat çektiğim acının boyutu bazan bıktırıyor. Zor geliyor, koyuyor bana.
Artık yazılar şiirlerde teselli etmiyor düşünsene. Yazmanın bendeki önemini bilirsin. Bu bile kar etmiyorsa koyver gitsin. SENİ ÇOK SEVİYORUM.
27 AĞUSTOS 1999 HARUN SAK

HARUN SAK

Şiirle Büyüyen Bir Dünya | http://www.siir.sevdaligul.com